Cautare

5616 de rezultate pentru "accident slobozia drajna 2 tineri morti 19 01 2010" (3.91 secunde)
Atentatul de duminica, comis in gara principala a acestui oras situat la aproximativ 700 de kilometri de Soci, s-a soldat cu 18 morti, iar cel de luni, comis intr-un troleibuz, s-a soldat cu 16 morti.
Daca turta cadea cu fata in sus era semn incurajator, de bucurie in randul ciobanilor, considerandu-se ca in primavara toate oile vor avea miei, iar daca turta cadea cu fata in jos era mare suparare in satele si targurile bucovinene se faceau si se fac si astazi, de 8 noiembrie, pomeniri si praznice pentru cei morti iar, in biserici, fiecare crestin aprinde cate o lumanare ca sa aiba asigurata lumina de veci, calauzitoare pe lumea cealalta.
In fiecare an de Florii se fac procesiuni, acestea rememorand intrarea triumfala a lui Iisus Christos in Ierusalim, dupa ce cu o zi inainte il inviase pe Lazar din morti.
Biblia este "insuflata de Dumnezeu" (2 Timotei 3:16). ... 2 Petru 1:21). ... Dumnezeu a promis sa-l foloseasca pe Israel pentru a binecuvanta intreaga lume (Geneza 12:2-3). ... El a implinit profetiile Vechiului Testament traind o viata fara pacat, murind pentru a deveni Mantuitorul nostru si inviind din morti.
Evenimentul Inaltarii este amintit in Sfintele Evanghelii si descris pe larg in cartea Faptele Apostolilor, unde se spune ca, dupa Invierea sa din morti, Mantuitorul s-a aratat Sfintilor Sai ucenici si Apostoli, timp de 40 de zile, prin multe semne doveditoare.
- In Martea Alba, femeile slobozesc Paresimile, adica citirea pomelnicului in timpul postului si fac pomeni pentru vii si morti.
O zi si jumatate din viata unei femei, in care nu trebuie sa existe timpi morti! ... O femeie nu are voie sa aiba timpi morti.
Aceasta zi este dedicata Sfantului Apostol Toma si pomenirii celor morti si incheie Saptamana Luminata. Duminica Tomii este dedicata apostolului Toma cel necredincios.
Noua morti, printre care doi copii, au fost gasiti dupa ce puhoaiele au lovit periferia orasului de la Marea Neagra.
transmis de la cimpanzei la om la inceputul secolului al XX-lea in Africa, a cauzat una dintre epidemiile care au lasat in urma cel mai mare numar de morti din ultimii 50 de ani:
265 de morti si 1.440 de raniti. ... Consiliul judiciar suprem turc a suspendat 2.745 de judecatori si a demis 5 dintre proprii sai membri, dupa ce au fost retinuti de procuratura 17.15:
Printre morti sunt si adolescenti, iar printre raniti se numara copii, sustin autoritatile. ... Atacul armat a fost lansat cu putin inainte de ora locala 18 ora locala (19 ora Romaniei), la un restaurant McDonald's si a continuat pe o strada adiacenta.
Bilant dupa cutremurul de 6,2 grade pe scara Richter din Italia Cel mai recent bilant al victimelor dupa cutremurul din Italia de 6,2 grade pe scara Richter este de cel putin 247 de morti, zeci de raniti si sute de persoane disparute.
Si, intr-adevar, au fost cautatori de comori care au avut parte de morti neasteptate. ... Toti acestia au avut parte de morti tragice in incercarile lor nesabuite de a tulbura linistea locului.
Din acest motiv, am ales sa va prezentam un top al celor mai ciudate morti. ... 2. ... O fetita in varsta de 8 ani a murit de foame dupa ce nu a mancat nimic timp de 2 saptamani pentru ca era ingrozita de vizita la un medic stomatolog.
Bilantul atacului armat a crescut la 58 de morti si peste 515 de raniti, au anuntat autoritatile din Las Vegas.
Bilantul cutremurului de duminica seara a ajuns la 402 morti in cele doua tari, devenind astfel cel mai mortal de anul acesta depasindu-l pe cei din Mexic a carui bilant a fost de 396 de morti.
Specialistii de top din medicina s-au intrebat de-a lungul timpului ce se intampla atunci cand oamenii mor, existenta luminilor albe relatate de persoanele care s-au intors din morti fiind un motiv de dezbateri puternice.
Daca insa se declanseaza un tsunami, o deflagratie cu morti si raniti, un incendiu devastator, un cutremur sau daca raurile ies din matca si inunda, distrug, omoara, astfel de evenimente fac stirea zilei pentru orice mijloc de informare in masa.
O fi de vina… si pentru copiii morti inainte de infiintarea sa, si pentru cei morti dupa si pentru nemultumirile profesorilor si pentru toate grevele din Romania….
google-analytics.com